kefalonia

Βασικά Σημεία της Προκήρυξης για την Εισαγωγή Σπουδαστών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019

Α.Ε.Ν. Ιονίων Νήσων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ , ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ι. ΝΗΣΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ KΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

______________________________________________________

                    ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ &

                   ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

MΙΝΩΟΣ 3 (ΣΤΕΝΟ ΔΕΗ) – ΤΗΛ. 2671 026374 – Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 08.30 – 15.00 – ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΧΡΙ: ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

            Βασικά Σημεία της Προκήρυξης για την Εισαγωγή Σπουδαστών

στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019

Α.Ε.Ν. Ιονίων Νήσων: 2671 028608

Πλησιέστερη Ενεργή Υ.Ε.Α.Ν.Ε.Θ ΚΕΝΤΡΙΚΟY ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟY ΠΑΤΡΩΝ: 26136 15444

   ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Με την Προκήρυξη αυτή εισάγονται συνολικά 1.119 Έλληνες σπουδαστές/ σπουδάστριες (634 πλοίαρχοι & 485 Μηχανικοί) που κατατάσσονται σε 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & τις ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ως εξής: ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

α. Σε ποσοστό 55% των θέσεων για αποφοίτους Ημερησίων ΓΕ.Λ [349 πλοίαρχοι & 267 Μηχανικοί]- Εσπερινών ΓΕ.Λ [4 πλοίαρχοι & 4 Μηχ.]

β. Σε ποσοστό 20%για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ [127 πλοίαρχοι & 97 μηχανικοί]

Μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων και τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου του Υπουργείου Παιδείας. Η επιλογή και ο καθορισμός της σειράς προτεραιότητας των υποψηφίων θα γίνει από το Υπουργείο Παιδείας.

- Τα τμήματα των Α.Ε.Ν. εντάσσονται στο 2ο και 4ο Επιστημονικό πεδίο.

Υποψήφιος ο οποίος έχει καταθέσει αιτήσεις προκειμένου να συμμετέχει για την εισαγωγή του στις Α.Ε.Ν και με τις δύο διαδικασίες (μέσω πανελληνίων εξετάσεων και μέσω Απολυτηρίου Λυκείου) εφόσον εισάγεται σε οποιαδήποτε ειδικότητα με την πρώτη Γενική Κατηγορία, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ της διαδικασίας επιλογής του μέσω της Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ & ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

•->Oι υποψήφιοι και της Πρώτης Γενικής Κατηγορίας πρέπει να δηλώσουν τις Α.Ε.Ν στο Μηχανογραφικό Δελτίο του Υπουργείου Παιδείας, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟ 11/6/2018 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΙΤΗΣΗ μέσω της ιστοσελίδας του Υ.Ν.Α. ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ A.E.N. (πλην Οινουσσών) τα παρακάτω δικαιολογητικά (αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο)                            ΜΕΧΡΙ: 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ημέρα Πέμπτη (έχοντας μαζί τους το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά):

1.Γνωμοδότηση Yγειονομικής Eπιτροπής από την οποία να προκύπτει ότι ο υποψήφιος είναι σωματικά και πνευματικά κατάλληλος για φοίτηση σε A.E.N της αντίστοιχης ειδικότητας.

2.Yπεύθυνη δήλωση του N. 1599/86 ότι εφόσον εισαχθεί στις ΑΕΝ στη διάρκεια του Α΄ εξαμήνου θα εξεταστεί στην κολύμβηση και σε περίπτωση επανεξετάσεων και εκ νέου αποτυχιών θα απομακρύνεται από τις Α.Ε.Ν (ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ)

3.Φωτοαντίγραφο δελτίου εξεταζομένου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

4.Φωτοαντίγραφο & των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

5. Βεβαίωση ΑΜΚΑ (όσοι έχουν) ή προσκόμιση οποιουδήποτε δικαιολογητικού αναφέρει τον ΑΜΚΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ/ΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:

Σε περίπτωση που επιθυμούν, για την εισαγωγή τους στις Α.Ε.Ν να συμμετέχουν και στη Δεύτερη Γενική Κατηγορία, (μέσω αξιολόγησης του απολυτηρίου) υποχρεούνται να ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ) ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ & ΜΕΧΡΙ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!!

Δεν γίνονται δεκτά συμπληρωματικά δικαιολογητικά για οποιοδήποτε λόγο. Εξαίρεση αποτελεί η υποβολή του απολυτήριου τίτλου, που μπορεί να κατατεθεί όταν αυτό εκδοθεί και χορηγηθεί και όχι αργότερα από την 9.08.2018 ημέρα Πέμπτη και μόνο στην Α.Ε.Ν στην οποία αρχικώς είχε κατατεθεί η σχετική αίτηση.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ[ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΓΕ.Λ./ΕΠΑ.Λ & ΤΕΕ Β ΄ ΚΥΚΛΟΥ - ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ]

α. Σε ποσοστό 9% των θέσεων για αποφοίτους ΓΕ.Λ [57 Πλοίαρχοι & 43 Μηχανικοί]

β. Σε ποσοστό 2% για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ (διαφόρων ειδικοτήτων) [13 Πλοίαρχοι & 10 Μηχανικοί]

γ. Σε ποσοστό 13% για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ (Ναυτικού/ Ναυτιλιακού Τομέα) & ΤΕΕ Ναυτικού/Ναυτιλιακού Τομέα [82 Πλοίαρχοι & 63 Μηχανικοί]

δ. Σε ποσοστό 1% για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ λοιπών τομέων & αποφοίτους ΤΕΕ Β΄ κύκλου διαφόρων τομέων [6 Πλοίαρχοι & 5 Μηχανικοί]

ε. Σε ποσοστό 1,5% επιπλέον επί του συνολικού αριθμού εισακτέων [7 Πλοίαρχοι & 5 Μηχανικοί] για υποψήφιους από τα νησιά Λέσβο, Χίο, Οινούσες & Ψαρά

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ των υποψηφίων θα γίνει με τη μηχανογραφική εφαρμογή του Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΕΚΝ Β΄ και με βάση: 1. Το βαθμό του Απολυτηρίου τους [εκφρασμένο σε χιλιάδες , π.χ. Μ.Ο. Απολυτηρίου 15,5 = 15.500 μόρια] -           2.Την πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας [από 2000 έως 2500 μόρια ανάλογα με το επίπεδο της γνώσης] και                                               3. Την τυχόν θαλάσσια υπηρεσία [από 1200 έως 5.400 μόρια].

[ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ: Απολυτήριο 20 Χ 1000 = 20.000 , Πτυχίο επιπέδου Proficiency στα Αγγλικά 2.500, Θαλάσσια Υπηρεσία 270 ημερών Χ 20 = 5.400 ● → 27.900]

→ Σε περίπτωση ισοβαθμίας στον τελικό βαθμό κατάταξης, λαμβάνεται υπόψη ο τελικός βαθμός στο μάθημα «Νεοελληνική Γλώσσα» (Γεν. Παιδείας)

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ & ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

•->Oι υποψήφιοι της Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας πρέπει να καταθέσουν σε οποιαδήποτε A.E.N. [πλην Οινουσσών] τα παρακάτω δικαιολογητικά (αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) μέχρι 9-08-2018 ημέρα Πέμπτη (έχοντας μαζί τους αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Ναυτιλίας):

1.        Τίτλο σπουδών . Απολυτήριο τίτλο Λυκείου ή Αποδεικτικό απολύσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο κάτοχος περισσότερων από ένα τίτλων απόλυσης, υποβάλλει εκείνον με τον οποίο επιθυμεί να πάρει μέρος στη διαδικασία επιλογής.

2. Γνωμοδότηση Yγειονομικής Eπιτροπής από την οποία να προκύπτει ότι ο υποψήφιος είναι σωματικά και πνευματικά κατάλληλος για φοίτηση σε A.E.N της αντίστοιχης ειδικότητας.

3. Yπεύθυνη δήλωση του N. 1599/86 ότι εφόσον εισαχθεί στις Α.Ε.Ν στη διάρκεια του Α΄ εξαμήνου θα εξεταστεί στην κολύμβηση και σε περίπτωση επανεξετάσεων και εκ νέου αποτυχιών θα απομακρύνεται από τις Α.Ε.Ν   (ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ)

4.   Φωτοαντίγραφο & των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

5. Πιστοποιητικό θαλάσσιας υπηρεσίας (εφόσον υπάρχει)

6. Τίτλο σπουδών ή πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας

7. Βεβαίωση ΑΜΚΑ (όσοι έχουν) ή προσκόμιση οποιουδήποτε δικαιολογητικού αναφέρει τον ΑΜΚΑ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

α. Σε ποσοστό 10% επιπλέον επί του συνολικού αριθμού εισακτέων [64 Πλοίαρχοι & 49 Μηχανικοί] για τέκνα ή αδέλφια αναπήρων & θυμάτων πολέμου ή ειρηνικής περιόδου & Εθνικής Αντίστασης και τέκνα πολυτέκνων

β. Σε ποσοστό 3% επιπλέον επί του συνολικού αριθμού εισακτέων [19 Πλοίαρχοι & 15 Μηχανικοί] για τέκνα οικογενειών με 3 παιδιά.

γ. Σε ποσοστό 2% επιπλέον επί του συνολικού αριθμού εισακτέων [13 Πλοίαρχοι & 8 Μηχανικοί] ι) για ορφανούς ιι) με γονείς, τέκνα, αδέλφια ή συζύγους με συγκεκριμένα σοβαρά προβλήματα υγείας.

•->Oι υποψήφιοι των Ειδικών Κατηγοριών πρέπει να καταθέσουν ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Κάθε υποψήφιος/α πρέπει να συγκεντρώνει τα πιο κάτω προσόντα:

1. Να είναι κάτοχος τίτλου απόλυσης Λυκείου ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του εσωτερικού ή αντίστοιχου τίτλου του εξωτερικού

2. Να έχει την Ελληνική Ιθαγένεια και να είναι γραμμένος/η στα μητρώα αρρένων ή Δημοτολόγια Δήμου ή Κοινότητας.

3. Να μην έχει υπερβεί το 27ο έτος της ηλικίας του/της, όριο που θεωρείται ότι συμπληρώνεται κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους υποβολής της αιτήσεως. (γεννηθέντες από 01.01.1991 και μεταγενέστερα)

4. Να είναι κατά γνωμοδότηση αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής ικανός/ή σωματικά και πνευματικά για το ναυτικό επάγγελμα, σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για κάθε ειδικότητα.

5. Να μην έχει τιμωρηθεί με στέρηση των πολιτικών του/της δικαιωμάτων και να μην έχει καταδικαστεί για κακούργημα ή σε φυλάκιση ανώτερη του εξαμήνου καθ’ υποτροπή ή μεγαλύτερη του εξαμήνου για λαθρεμπόριο ή λαθρεμπόριο ναρκωτικών ή για παράβαση του νόμου περί προστασίας του Εθνικού Νομίσματος ή για αδίκημα αναφερόμενο στην επί του πλοίου υπηρεσία   και να μην έχει στερηθεί οριστικά το δικαίωμα άσκησης του ναυτικού επαγγέλματος.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Οι υποψήφιοι του Νομού Κεφαλληνίας για τη χορήγηση του παραπεμπτικού σημειώματος και της σχετικής Γνωμάτευσης Υγειονομικής Επιτροπής Απογραφομένων Ναυτικών & Εργατών Θαλάσσης (Υ.Ε.Α.Ν.Ε.Θ.) θα απευθύνονται στην πλησιέστερη στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους απογράφουσα Αρχή , δηλαδή του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ , έχοντας μαζί τους:

1. Ακτινογραφία Θώρακος από ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ με επικολλημένη φωτογραφία τους και την αντίστοιχη γνωμάτευση,

2. Δύο (02) φωτογραφίες πρόσφατες και έγχρωμες

3. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας & ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

4. Διπλότυπο είσπραξης Δημοσίου Ταμείου αξίας (41,17) ΕΥΡΩ στον ΚΑΕ 3741 ή ηλεκτρονικό παράβολο ως ακολούθως:

Ηλεκτρονικό παράβολο 41,17 ευρώ με τα στοιχεία του υποψηφίου. Όσοι υποψήφιοι προβούν στην έκδοση e-παραβόλου πρέπει να υποβάλουν αίτημα χορήγησης ηλεκτρονικού παραβόλου στη διαδικτυακή πύλη της Γ.Γ.Π.Σ. (www.gsis.gr), στην ηλεκτρονική υπηρεσία e− παράβολο, συμπληρώνοντας, μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

• στο πεδίο Φορέας Δημοσίου: Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου/ Λοιπές Υπηρεσίες,

• στο πεδίο Κατηγορία Παραβόλου: Εξέταση από ΥΕΑΝΕΘ. και

• στο πεδίο Τύπος Παραβόλου: Εξέταση από ΥΕΑΝΕΘ (Απογραφουσών Λιμενικών Αρχών)

Κατά την επιλογή του Τύπου Παραβόλου θα εμφανισθεί αυτόματα και το ποσό των 41.17 ευρώ.

Ακολούθως, ο υποψήφιος θα πρέπει να προβεί έγκαιρα στην πληρωμή του παραβόλου.

- Οι υποψήφιοι που είναι κάτοχοι Πιστοποιητικού στρατολογικής κατάστασης τύπου Α΄, βεβαίωσης αναβολής στράτευσης ή Απολυτηρίου στρατού, πρέπει κατά την υγειονομική τους εξέταση να τα φέρουν μαζί τους.

-   Επίσης, αν χρησιμοποιούν γυαλιά οράσεως πρέπει να τα έχουν μαζί τους κατά την εξέταση της οπτικής οξύτητας.

Η οπτική οξύτητα και αντίληψη χρωμάτων που απαιτείται κατά ειδικότητα είναι η ακόλουθη:

ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ: Οπτική οξύτητα: Χωρίς γυαλιά 4/10-4/10 ή 5/10-3/10 - Με γυαλιά 7/10-7/10 -   Αντίληψη χρωμάτων: Σε (10) ISHIHARA που δείχνονται επιτρέπονται (3) σφάλματα

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ: Οπτική οξύτητα:   Χωρίς γυαλιά 2/10-2/10 - Με γυαλιά 6/10-6/10 -   Αντίληψη χρωμάτων: Αναγνώριση τρίχρωμου φανού

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Υ.Ε.Α.Ν.Ε.Θ. ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ:● Η Υ.Ε.Α.Ν.Ε.Θ. του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών συνεδριάζει ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ [ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ] από 09.00 ως 12.30. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2613 615427 & 2613 615444

● Αφού καταθέσετε τα ανωτέρω αναφερόμενα δικαιολογητικά, θα παραλάβετε από την Επιτροπή τα παραπεμπτικά για τον οφθαλμίατρο (Κότσιφας Κ. - Κανακάρη 124-126 – Τηλ. 2610224784) & τον παθολόγο (Χριστόπουλος Επ. – Ερμού 56-58 –Τηλ. 2610271175)

● Μετά την εξέταση από τους δύο γιατρούς , επιστρέφετε στην Επιτροπή τα υπογεγραμμένα και σφραγισμένα από αυτούς παραπεμπτικά και παραλαμβάνετε τη Γνωμοδότηση της Υγειονομικής Επιτροπής.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ : Όλοι οι υποψήφιοι/ες πρέπει να υποβάλλουν αίτηση, ηλεκτρονικά ως εξής:

(α) Μέσω της ιστοσελίδας, του ΥΠΑΝΠ https://regusr.hcg.gr χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (Ε-mail) και κωδικό της επιλογής τους κάνουν εγγραφή ως χρήστες στην Υπηρεσία ΧΡΗΣΤΩΝ του Υ.ΝΑ.Ν.Π.

(β) Αφού πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εγγραφή αποστέλλεται από την Υπηρεσία, e-mail, το οποίο θα περιέχει σύνδεση προς συγκεκριμένη, διεύθυνση η οποία θα πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός.

(γ) Στη συνέχεια και με τη χρήση του ενεργού πλέον λογαριασμού τους από την πιο πάνω διαδικασία, μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠΑΝΠ https://eisaen.hcg.gr, συνδέονται , προκειμένου από την επιλογή «Νέα αίτηση» υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους.

(δ) Μετά την εισαγωγή στη φόρμα της ηλεκτρονικής αίτησης και την καταχώρηση όλων των στοιχείων αυτής παρέχονται οι εξής επιλογές:

1. Προσωρινή αποθήκευση: Όπου επιτρέπεται η μεταβολή των καταχωρηθέντων στοιχείων .

2. Υποβολή: Μέσω αυτής της επιλογής, ο υποψήφιος/ια υποβάλει την αίτηση του. Μετά την «ΥΠΟΒΟΛΗ» δεν επιτρέπεται καμία διόρθωση/μεταβολή στοιχείων από τον υποψήφιο.

3. Ακύρωση: Δίδει τη δυνατότητα ακύρωσης της αίτησης (μόνο πριν το στάδιο της ΥΠΟΒΟΛΗΣ).

4. Εκτύπωση Αποδεικτικού υποβολής: Η συγκεκριμένη επιλογή γίνεται ενεργή μετά την ΥΠΟΒΟΛΗ της αίτησης και μέσω αυτής ο υποψήφιος δύναται να εκτυπώσει το αποδεικτικό της υποβολής της αίτησης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Την προκήρυξη μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση   https://eisaen.hcg.gr/static_eisaen/prokAEN1819.pdf

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 122 φορές
 02 Σεπτεμβρίου 2018
  109  
Αποφράς ημέρα για τη δημοτική αρχή! ...
 109 
Αποφράς ημέρα για τη δημοτική ...
02 Σεπτεμβρίου 2018
 02 Σεπτεμβρίου 2018
  58  
Γιώργος Τζωρτζάτος: "Ανήθικη η ...
 58 
Γιώργος Τζωρτζάτος: "Ανήθικη η ...
02 Σεπτεμβρίου 2018
 02 Σεπτεμβρίου 2018
  53  
Ο σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων ...
 53 
Ο σύλλογος Δημοτικών ...
02 Σεπτεμβρίου 2018
 02 Σεπτεμβρίου 2018
  73  
Το «μαύρο» στο μυαλό του Διονύση ...
 73 
Το «μαύρο» στο μυαλό του ...
02 Σεπτεμβρίου 2018
 02 Σεπτεμβρίου 2018
  52  
Καλή Σταδιοδρομία κ. Φλωράτε 
 52 
Καλή Σταδιοδρομία κ. ...
02 Σεπτεμβρίου 2018
 02 Σεπτεμβρίου 2018
  56  
Δημοτική Αρχή Παρίση: Τίτλοι τέλους
 56 
Δημοτική Αρχή Παρίση: Τίτλοι ...
02 Σεπτεμβρίου 2018
 28 Αυγούστου 2018
  58  
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 18η ...
 58 
Παρακαλείσθε όπως ...
28 Αυγούστου 2018
 25 Αυγούστου 2018
  61  
«Μας δυσφήμισαν στο πανελλήνιο, αλλά ...
 61 
«Μας δυσφήμισαν στο ...
25 Αυγούστου 2018
 24 Αυγούστου 2018
  60  
Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι την ...
 60 
Ενημερώνουμε τους δημότες ...
24 Αυγούστου 2018
 23 Αυγούστου 2018
  69  
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ...
 69 
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ...
23 Αυγούστου 2018
 23 Αυγούστου 2018
  71  
Η «Ψυχολογιοποίηση» μου από τον κ. ...
 71 
Η «Ψυχολογιοποίηση» μου ...
23 Αυγούστου 2018
 23 Αυγούστου 2018
  62  
Παλαιό μύθος.
 62 
Παλαιό μύθος.
23 Αυγούστου 2018
 22 Αυγούστου 2018
  49  
Η κατάσταση των Νοσοκομείων και των ...
 49 
Η κατάσταση των Νοσοκομείων ...
22 Αυγούστου 2018
 22 Αυγούστου 2018
  62  
Με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώσαμε ...
 62 
Με μεγάλη απογοήτευση ...
22 Αυγούστου 2018
 22 Αυγούστου 2018
  56  
Πηγαίνετε αλλού για την φιέστα της ...
 56 
Πηγαίνετε αλλού για την ...
22 Αυγούστου 2018
 22 Αυγούστου 2018
  49  
Κοσμάς Κρούσσος: Veggera, Open Air Art Installation, 2018
 49 
Κοσμάς Κρούσσος: Veggera, Open Air Art Installation, 2018
22 Αυγούστου 2018
 20 Αυγούστου 2018
  54  
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και ...
 54 
Απαγόρευση κυκλοφορίας ...
20 Αυγούστου 2018
 18 Αυγούστου 2018
  70  
Στα  πλαίσια  δράσεων για την ...
 70 
Στα  πλαίσια  δράσεων για την ...
18 Αυγούστου 2018

Live Now

listenNowwebtv2

Στα Υπόγεια Είναι Η Θέα

Top